V průběhu tohoto roku bude program CebiCat GT poskytnut i motoristické veřejnosti jako součást systému AUTOTRACER, který je dostupný na cz.cebia.com.

V programu CebiCat GT po zadání VIN vozidla uživatel ihned zjistí technické parametry vozidla, jeho značku, model, provedení, výbavový stupeň, seznam sériového a dodatkového vybavení, prodejní cenu základní verze nového vozidla a jeho dodatkové výbavy. Určení vozidla pomocí VIN je jednoduché, rychlé a jednoznačné a umožňuje stanovit cenu s ohledem na specifikaci konkrétního vozidla. Obvyklá cena vozidla na českém trhu je stanovena na základě dynamické analýzy realizovaných a nabídkových cen srovnatelných vozidel.

„CebiCat GT je první opravdu inteligentní program, který se sám neustále učí pomocí moderních selflearningových statistických metod vyhodnocování cen prodávaných vozidel a jejich výbav,“ uvedl Martin Pajer, ředitel společnosti Cebia.

Program CebiCat GT obsahuje ještě další unikátní funkcionalitu, která jej odlišuje od konkurenčních systémů. Tou je záložka se seznamem konkrétních podobných vozidel na trhu. Uživatel již nemusí složitě vyhledávat a srovnávat vozidla na internetu podle dané specifikace, ale aplikace vše provede za něj, a to i ke zpětnému datu. CebiCat GT vybere vozidla obdobná tomu oceňovanému, a to jak značkou, modelem, provedením, ale i výbavovým stupněm včetně rozsahu doplňkové výbavy. Nabídkovou nebo realizovanou cenu takto vybraných vozidel pak uživatel aplikace může porovnat s obvyklou cenou určenou aplikací pro oceňované vozidlo. Náhled na inzerát včetně technických parametrů vozidla poslouží k snadnější dokumentaci například pro soudní znalce.

Cebia zajišťuje různé formy zabezpečení vozidel, mj. bezpečnostní značení oken OCIS a satelitní systémy Cebia SAT a UNIQA SafeLine. Společnost je výhradním představitelem Systému OCIS (Open Car Information System) v ČR a SR. Systém OCIS používají partneři Cebia po celém světě jako nástroj pro evidenci a výměnu dat o vozidlech.

Od roku 2009 je společnost Cebia držitelem certifikátu jakosti dle normy ISO 9001:2008.

Sledujte nás na Facebooku